четверг, 12 января 2012 г.

Вплив нових засобів комунікацій на забезпечення реальної демократії

Запрошуємо представників громадських організацій Закарпаття, науковців, та небайдужих громадян взяти учсть у круглому столі "Проблеми розвитку демократіїї в Україні. Вплив нових засобів комунікації на забезпечення реальної демократії". Захід відбудеться 14 січня 2012 року о 16 годині в м. Сваляві, готель "Імперія"
Захід організовує Благодійний фонд «Карпатська спадщина» в рамках регіонального обговорення щодо підготовки четвертого всеукраїнського форуму Громадянської Асамблеї України.

Громадянська Асамблея України є мережею громадських організацій України, створеною для забезпечення національного та регіональних майданчиків для дискусії та консолідації представників громадянських об’єднань щодо стратегічних проблем українського суспільства. 

ГАУ – найбільша в Україні мережа неурядових організацій, яка нараховує понад 400 громадських об’єднань з усіх регіонів. ГАУ від дня заснування навесні 2007 року провела десятки круглих столів, дискусій та конференцій в усіх областях, а також реалізовує Асамблеї – загальнонаціональні конференції представників громадянського суспільства з усієї України. 

Питання, що будуть обговорюватися під час круглого столу в місті Сваляві: 

ü Проблеми забезпечення політичних, економічних, соціальних прав народу за 20 років з часу відновлення державності України. Дії громадськості з захисту прав.  Використання соціальних мереж.
ü Регіональний вимір проведення реформ: проблеми та можливості громадянського суспільства щодо їх подолання. 
ü Забезпечення проведення чесних, вільних та ефективних для країни парламентських виборів 2012 року. Постановка питання та дії громадськості. Роль нових медіа

Круглий стіл є першою частиною регіонального обговорення, за результатами якого будуть сформовані пропозиції  громадськості до всеукраїнського форуму Громадянської Асамблеї України «Криза демократії в Україні. Позиції громадянського суспільства», що відбудеться у лютому 2012 року в місті Києві. На форумі побуває та представить свої позиції й делегація, яка буде визначена за підсумками регіональних круглих столів. 

Для участі в круглому столі необхідно до кінця робочого дня 12 груднязаповнити анкету з пропозиціями щодо проведення форуму ГАУ та відіслати її на адресу 

Про свою зацікавленість та участь в круглому столі просимо повідомляти регіонального представника оргкомітету Громадянської Асамблеї України Івана Паламарчука на електронну адресу   karpatyspadok@gmail.com



За вказаним контактом можете звертатися і в разі виникнення додаткових запитань. 

Чекаємо Вас на заході та запрошуємо активно долучатися до обговорення, адже істина народжується в дискусії! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий